Welcome to Diamondlistsd
We are open to selling a portion of the Diamond List stock from 5 % to 49 % stake
Thank you for your understanding


Bill Gates

Born 28 october 1955
As of November 2019, Gates had an estimated net worth of US$107.1 billion, making him the second-wealthiest person in the world, behind Bezos.

Elon Reeve

Elon Reeve Musk FRS (/ˈiːlɒn/; born June 28, 1971) is an engineer, industrial designer, technology entrepreneur and philanthropist.[2][3][4][5] He is a citizen of South Africa, Canada, and the United States. He is the founder, CEO and chief engineer/designer of SpaceX;[6] early investor,[7][note 2] CEO and product architect of Tesla, Inc.;[10][11] founder of The Boring Company;[12] co-founder of Neuralink; and co-founder and initial co-chairman of OpenAI.[13] He was elected a Fellow of the Royal Society (FRS) in 2018.[14][15] In December 2016, he was ranked 21st on the Forbes list of The World’s Most Powerful People,[16] and was ranked joint-first on the Forbes list of the Most Innovative Leaders of 2019.[17] A self-made billionaire, as of June 2020 his net worth was estimated at $42.6 billion and he is listed by Forbes as the 31st-richest person in the world.[18][1] He is the longest tenured CEO of any automotive manufacturer globally.[19]

Kylie Kristen

Kylie Kristen Jenner (born August 10, 1997)[2] is an American media personality, socialite, model, and businesswoman. She has starred in the E! reality television series Keeping Up with the Kardashians since 2007 and is the founder and owner of cosmetic company Kylie Cosmetics.
Jenner first appeared on Forbes Billionaires list in March 2019 at age 21; she is now worth roughly $900 million. Kylie Cosmetics, which had 2019 revenue of $200 million, was built on the back of a social media following that reaches more than 175 million people.

Susanne Hanna

Susanne Hanna Ursula Klatten (née Quandt, born 28 April 1962) is a German billionaire heiress, the daughter of Herbert and Johanna Quandt. As of June 2020, her net worth was US$22.0 billion, making her the richest woman in Germany and the 54th richest person in the world.[2]

News of Busnise


ShowBizz

Say hello to your team

Selman Krasniqi

President

Emri : Selman
Mbiemri: Krasniqi
I lindur në Prishtinë me 24.10.1985
Shtetsia Kosovar
Religjioni : Islam / Sunni
Shkollën Fillore Hajvali
Shkollën e Mesme Teknike në Prishtinë
Gjuhet : Shqipë . Serbo / Kroate . Spanjolle

Jetlum Ismajli

Directore

Emri: Jetlum
Mbiemri: Ismajli
Data e lindjes 03/08/1997
I lindur ne Prishtinë
Jetoj ne Hajvali
Shtetsia kosovar
Religjioni Islam / Sunni
Shkollen fillore mbarova ne Hajvali ndersa te mesmen ne Prishtinë

Burim Krasniqi

Menager

Emri: Burim
Mbiemri: Krasniqi
Lindur më: 14.12.1983
Vendi i lindjes: Prishtinë - Kosovë
Vendbanimi: Hajvali - Prishtinë
Kombësia: Shqipëtarë
Nacionaliteti: Kosovarë
Religioni: Musliman
Shkollimi i mesëm: SH.M. L Teknike "28 Nëntori", drejtimi Teknik i Komunikacionit Rrugor.
Shkoĺlim i gjuhës Gjermane në departamentin për gjuhët e huaja në kuader të Universitetit në Feriburg: Gjerman VHS Freiburg 2004 -2007.
Shkollimi i lartë: Administratë Publike - Diplomaci. Kolegji AAB
Gjuhët e Huaja: Anglisht, Gjermanishtë, Serbisht, Maqedonisht dhe Turqisht...
Trajnim me OSBE 2018.
Punuar në Ministrinë e Diasporës: Departamentin për Kulturë dhe Arsim, 2019 - 2020..
Autor i 2 librave: " Vazhdimësia e Miqëdisë (Kosovë - Suedi - 2015)
"FC HAJVALIA"(Krenaria Jonë - 2016)
Si dhe bashkëautor i librit: "Ndërtim Urash Miqësie (Kosovë - Suedi 2014-2015).
Menagjer dhe realizues i shumë projekteve dhe aktoviteteve Sociale Rinore, prej 2015 vazhdon....